Търсите нов автомобил?

Продажбите на нови автомобили Chevrolet са прекратени.

В България продажбите на нови автомобили Chevrolet са прекратени.

Като клиент на марката Chevrolet можете да бъдете сигурни и спокойни, че Chevrolet и в бъдеще ще продължи да се грижи за вас и вашия автомобил. Оторизираните сервизни центрове на Chevrolet ще продължат да се грижат за техническото обслужване и за доставката на оригинални резервни части на Chevrolet за автомобилите Chevrolet както и досега. Всички гаранционни и сервизни условия и графици за обслужването на автомобилите Chevrolet остават непроменени и ще бъдат изпълнявани в съответсвие с условията в подписаните договорености.

Около 2 000 на брой сервизни центрове на Chevrolet ще продължат да обслужват клиентите в Западна и Централна Европа, осигурявайки ви обслужването, гаранционната и ремонтната поддръжка, от която вашият автомобил ще се нуждае в бъдеще. В България на ваше разположение ще продължат да бъдат 15 на брой оторизирани сервизни центъра. Можете да намерите техните адреси тук.

В случай, че се нуждаете от допълнително съдействие, моле позвънете на нашия телефон за обслужване на клиенти.
Teл.: +389 2 3296094

Получих официално писмо за сервизна акция. Как да постъпя?

Моля следвайте указанията, посочени в писмото и си запишете час за посещение в оторизирания сервизен център. Най-близкия до вас оторизиран сервизен център можете да откриете на страницата със сервизните центрове на сайта в интернет.

Колко дълго (колко години) Chevrolet ще доставя оригинални резервни части за моя автомобил?

Ще продължим да осигуряваме оригинални резервни части Chevrolet за автомобилите Chevrolet за период от най-малко 10 години след момента на последната продажба на автомобил Chevrolet, осъществена в България.

Притежавам автомобил Chevrolet на лизинг. Ще мога ли да завърша лизинговия период и да върна автомобила според първоначалния план?

Вашият лизингов договор остава непроменен. Промени по условията могат да се обсъждат и извършват само с лизинговата компания.

Закупих автомобил Chevrolet, който все още не ми е доставен. Ще си получа ли автомобила?

Вашата поръчка е напълно валидна. Моля свържете се с търговеца, отговорен за доставката на автомобила.

Защо Chevrolet реши да прекрати продажбите на нови автомобили в Европа?

Вследствие на редица неблагоприятни фактори, оказали влияние върху развитието на автомобилния бизнес в Европа през последните няколко години, бизнес резултатите на Chevrolet бяха неприемливи и с негативна бъдеща прогноза. Поради тази причина бе взето решение за прекратяване на продажбите на леки автомобили от марката Chevrolet в Западна и Централна Европа, но Chevrolet ще продължи да предлага пълната си гама леки автомобили на пазарите в Русия и Общността на независимите държави. Наред с това, компанията GM остава ангажирана с Европа като ключов за бизнеса регион от света и в бъдеще ще фокусира своите средства и усилия върху дейността на марките Opel/Vauxhall в Европа.

Планирате ли със спирането на продажбите на нови автомобили в Европа да прекратите и сътрудничеството си с отбора на Манчестър Юнайтед?

Сътрудничеството с Манчестър Юнайтед има глобален характер и възнамеряваме да продължим тези връзки с цел да подобрим изграждането на имиджа на марката Chevrolet по цялия свят. Ние сме особено горди с факта, че емблемата на марката Chevrolet вече краси фланелките на отбора на Манчестър Юнайтед.