"Chevrolet Aveo с 4 врати – малък градски автомобил"

Chevrolet Aveo с 4 врати Информация и съдействие

Вероятно вече знаете, че Chevrolet скоро ще прекрати своята дейност в търговията с автомобили в Европа, но оторизираните сервизи на Chevrolet ще продължат да посрещат всички наши клиенти за сервизно обслужване и поддръжка. В допълнение към това, със съдействието на Opel - другата марка на GM в Европа, ние ще продължим да ви съдействаме в избора на най-подходящия за вас автомобил.

Независимо от какво се нуждаете, прегледайте следващите редове и със сигурност ще го откриете.

Имате въпроси относно вашия автомобил Chevrolet?

myChevrolet - the Chevrolet owner portal

Натиснете тук за инструкции за експлоатация на автомобила и инфоразвлекателните системи

Оторизирани сервизи

Независимо от факта, че марката Chevrolet прекрати продажбите на нови автомобили в Европа, ние сме на Ваше разположение за обслужването и ремонта на Вашия автомобил и в бъдеще чрез нашата мрежа от оторизирани сервизи. Tе ще продължат да осигуряват услуги и оригинални резервни части Chevrolet за моделите на Chevrolet както и досега. Около 2 000 сервизни центрове на Chevrolet ще продължат да работят в Западна и Централна Европа, за да ви осигурят всички необходими услуги. В България има 15 оторизирани сервиза на Ваше разположение. Можете да намерите техните адреси тук.

Натиснете тук за инструкции за експлоатация на автомобила и инфоразвлекателните системи

Vehicle Warranty

Бъдете спокойни

Chevrolet държи да се насладите на напълно лишено от проблеми и неприятности удоволствие от шофирането. От момента, в който станете собственик на един от нашите автомобили, до процеса на поддръжка и на евентуални гаранционни ремонти, ние се стремим да направим всичко максимално лесно и удобно за клиента и без никакви скрити допълнителни разходи.

Защо да правите компромис с качеството или да плащате повече? Оригиналните резервни части на Chevrolet са:

  • Конструирани прецизно така че да без проблем да могат да бъдат монтирани на вашия Chevrolet или Daewoo
  • Предлагат се с гаранция от две години, осигурявйки ви пълно спокойствие
  • Най-добрата възможност по отношение на стойността – запазвайки документите за оригиналните части на Chevrolet имате възможност да получите по-добра цена при препродажба

Търсите да закупите нов Aveo с 4 врати

За съжаление, това вече не е възможно. Нашите дилъри в България продадоха последните наличности от този прекрасен седан с 4 врати. За щастие имаме за вас и добра новина - Opel предлага богата гама от автомобили с високо качество, прекрасен външен вид, модерни технологии и удобства.

Разгледайте цялата гама на Opel и направете най-подходящия за вас избор.

Opel logo on grill of car