Chevrolet предлага спокойствие за собствениците на автомобили от марката

Въпреки че Chevrolet България прекрати продажбите на нови автомобили, ние продължаваме да поддържаме собствениците на автомобили от марката Chevrolet Owners с нашата мрежа от оторизирани сервизи и широка гама от услуги. Научете повече за тях…

Chevrolet прекратява продажбите

Продажбите на нови автомобили Chevrolet са прекратени.

В България продажбите на нови автомобили Chevrolet са прекратени.

Като клиент на марката Chevrolet можете да бъдете сигурни и спокойни, че Chevrolet и в бъдеще ще продължи да се грижи за вас и вашия автомобил. Оторизираните сервизни центрове на Chevrolet ще продължат да се грижат за техническото обслужване и за доставката на оригинални резервни части на Chevrolet за автомобилите Chevrolet както и досега. Всички гаранционни и сервизни условия и графици за обслужването на автомобилите Chevrolet остават непроменени и ще бъдат изпълнявани в съответсвие с условията в подписаните договорености.

Около 2 000 на брой сервизни центрове на Chevrolet ще продължат да обслужват клиентите в Западна и Централна Европа, осигурявайки ви обслужването, гаранционната и ремонтната поддръжка, от която вашият автомобил ще се нуждае в бъдеще. В България на ваше разположение ще продължат да бъдат 15 на брой оторизирани сервизни центъра. Можете да намерите техните адреси тук.

В случай, че се нуждаете от допълнително съдействие, моле позвънете на нашия телефон за обслужване на клиенти.
Teл.: +389 2 3296094

Оторизирани сервизи

Оторизирани сервизи

Независимо от факта, че марката Chevrolet прекрати продажбите на нови автомобили в Европа, ние сме на Ваше разположение за обслужването и ремонта на Вашия автомобил и в бъдеще чрез нашата мрежа от оторизирани сервизи. Tе ще продължат да осигуряват услуги и оригинални резервни части Chevrolet за моделите на Chevrolet както и досега. Около 2 000 сервизни центрове на Chevrolet ще продължат да работят в Западна и Централна Европа, за да ви осигурят всички необходими услуги. В България има 15 оторизирани сервиза на Ваше разположение. Можете да намерите техните адреси тук.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Ако имате нужда от каквато и да е помощ и подкрепа, можете да ни се обадите или да ни изпратите електронна поща с вашите въпроси или коментари. A ако се нуждаете от помощ по време на път, можете да се обадите на телефонните номера за спешна помощ Euro Service


Посетете интернет сайта на Opel

Посетете интернет сайта на Opel

Търсите нов модел на Chevrolet? За съжаление ние вече не предлагаме, но добрата за Вас новина е богатата гама от висококачествени автомобили със страхотен дизайн на Opel, които разполагат с отлични технологии и модерни удобства.

Инструкции за експлоатация на автомобила и инфоразвлекателните системи

Ръководства за употреба на Chevrolet

Търсите данни за динамичните характеристики на вашия автомобил или информация са обслужването и сервизирането? Искате най-добрите съвети за шофирането и грижата за вашия Chevrolet? Открийте всичко това и повече в ръководството за употреба за вашия автомобил.

За да отворите вашето ръководство като PDF, може да се наложи да изтеглите Adobe Acrobat Reader.

Рециклиране на автомобила

Рециклиране на автомобила

Всяко хубаво нещо си има край. Ние вярваме, че Вашия автомобил ще Ви даде много години удоволствие от шофирането и вярна служба, но също така знаем, че един ден ще трябва да се разделите.

Ние в Chevrolet уважаваме правните си задължения – наравно с нашата ангажираност по отношение на рециклирането. Ние ще вземем обратно вашия изваден от експлоатация автомобил безплатно* и ще намерим полезно приложение на до 85% от вашия стар автомобил. Тази наша политика се отнася и за автомобилите модел Daewoo.


Пътна асистенция Euro Service

Пътна асистенция Euro Service

Шофирайте спокойно по всяко време на денонощието. Ако претърпите повреда, Chevrolet Euro Service ще направи всичко възможно да стигнете до вашата цел бързо и лесно. Услугата е активна за период от 36 месеца от дена в който регистрирате вашия Chevrolet. Тя действа в 40 европейски държави, така че е идеална ако планирате пътуване през ваканцията.

Гаранция

Гаранция

Нашата отговорност към вас

Желанието на Chevrolet е да ви осигури безпроблемно шофиране. Стремежът ни е целият процес от момента на закупуване на един от нашите автомобили до обслужването му под гаранция да бъде максимално лесен и удобен, без никакви скрити разходи и скъпоструващи операции. Нашите автомобили са напълно надеждни, но в случай, че се повредят, можете да бъдете сигурни, че няма да има излишно увъртане. В България работим в сътрудничество с 15 оторизирани сервиза.